do 17 mei 2018
20:15 - 21:45

Grote zaal
Cabaret
Pauze: Nee

Prijs € 22.50
Gouden Rang € 27.00

"Het zijn boeiende vraagstukken die Van Sauers aansnijdt en zoals we gewend zijn, weet hij het beeldend en geanimeerd te vertellen."

De Volkskrant

"Met zijn sterke mimiek en een geweldig gevoel voor timing is het nog altijd zijn grote kracht om alledaags leed, van stapels handdoeken tot de flessenautomaat, te verheffen tot iets enorm grappigs."

Telegraaf

"De toeschouwer mag onbekommerd genieten in 'De lief en leed tour' van Eric van Sauers"

Theaterkrant

Eric van Sauers was al gepokt en gemazeld in het stand-up comedycollectief Comedytrain toen hij vanaf de jaren negentig met zijn cabaretvoorstellingen de theaters veroverde.

Van Sauers excelleert in een stijl die rauw en ruw is, oprecht en ongelooflijk grappig. Hij heeft zich inmiddels ontpopt als een van de beste verhalenvertellers van dit moment. Zijn verhalen zijn hilarisch, ze schuren, ontroeren en zijn soms ook gevaarlijk. Niet zelden zul je ze nooit van je leven vergeten. Na het zeer succesvolle en fascinerende programma Ontroert komt van Sauers nu om met liefde het leed te delen. Komisch. Meeslepend. Urgent. Comedy recht uit het hart.

19:30 Verwenarrangement Deluxe GZ

U wordt opgevangen door onze gastheer/vrouw en voor de voorstelling kunt u genieten van een kopje koffie/thee met wat lekkers. In de pauze wacht op u een drankje en een luxe versnapering. Na afloop krijgt u weer een drankje met daarbij een wisselende selectie van heerlijke hapjes.

22:15 Nagenietarrangement GZ

Nog even nagenieten? Met dit arrangement staat er een tafel voor u klaar in onze foyer. Wij zorgen voor een drankje en een wisselende selectie heerlijke hapjes.

U kunt hier uw reactie plaatsen