vr 11 mei 2018
20:30 - 22:25

Kleine zaal
Cabaret
Pauze: Ja

Prijs € 17.50

Vanaf maart 2018 staan ook de nieuwe finalisten in de startblokken. Mis hun eerste optredens niet!

Micha Wertheim, Erik van Muiswinkel, Najib Amhali, Paulien Cornelisse, Wim Helsen en Tim Fransen, stonden allen in de finale van het Leids Cabaret Festival voordat ze doorbraken bij het grote publiek.

Grote kans dus, dat je op deze avond zomaar eens de nieuwe grote namen van de Nederlandse cabaretwereld ontdekt. Sinds 1978 is het VARA Leids Cabaret Festival een vooraanstaand podium voor jong cabarettalent.

Na het festival in de Leidse Schouwburg trekken de finalisten van het VARA Leids Cabaret Festival 2018 het land in met de Finalistentour waarin zij de finaleavond integraal over doen. Kom kijken en oordeel zelf!

 

19:45 Verwenarrangement Deluxe KZ

U wordt opgevangen door onze gastheer/vrouw en voor de voorstelling kunt u genieten van een kopje koffie/thee met wat lekkers. In de pauze wacht op u een drankje en een luxe versnapering. Na afloop krijgt u weer een drankje met daarbij een wisselende selectie van heerlijke hapjes.

22:30 Nagenietarrangement KZ

Nog even nagenieten? Met dit arrangement staat er een tafel voor u klaar in onze foyer. Wij zorgen voor een drankje en een wisselende selectie heerlijke hapjes.

U kunt hier uw reactie plaatsen