do 22 feb 2018
20:30 - 22:00

Kleine zaal
Cabaret
Pauze: Nee

Prijs € 18.00

''Koning is een komiek waar de fabrikant van ritalin rijk van kan worden.''

Volkskrant

''Zijn enige doel is de zaal te laten lachen. Daar slaagt hij dit keer uitstekend in.''

Parool

''Martijn Koning legt vakkundig contact met het publiek, improviseert naar hartenlust en beschikt over veel fantasie, die hem in staat stelt tot vakkundig doorredeneren met lachwekkende gevolgen.”

NRC

Martijn Koning doet het op zijn manier. Een microfoon, een kruk en wat glazenwater - meer heeft hij niet nodig om anderhalf uur loos te gaan in stand-up comedystijl.

Hij combineert rake one-liners met een buitengewoon fantasierijke kijk op de werkelijkheid. Razendsnel manoeuvreert Koning door de wereld in zijn hoofd, die afwisselend, pijnlijk, herkenbaar en totaal absurd is, maar altijd onweerstaanbaar geestig. Een rode lijn? Daar doet hij weinig mee. ‘‘Ik doe sowieso iedere avond iets anders. Als ik elke avond hetzelfde doe word ik gek.” 

19:45 Verwenarrangement Deluxe KZ

U wordt opgevangen door onze gastheer/vrouw en voor de voorstelling kunt u genieten van een kopje koffie/thee met wat lekkers. In de pauze wacht op u een drankje en een luxe versnapering. Na afloop krijgt u weer een drankje met daarbij een wisselende selectie van heerlijke hapjes.

22:30 Nagenietarrangement KZ

Nog even nagenieten? Met dit arrangement staat er een tafel voor u klaar in onze foyer. Wij zorgen voor een drankje en een wisselende selectie heerlijke hapjes.

U kunt hier uw reactie plaatsen