za 3 feb 2018
20:15 - 22:45

Grote zaal
Cabaret
Pauze: Ja

Prijs € 19.00
Gouden Rang € 23.50

"theaterpersoonlijkheid met prachtige liedjes.

De Stentor

"mateloos gevoel voor humor."

De Stentor

"warme liedjes en hilarisch"

Het Brabants Dagblad

"allround cabaretier Beuving zet met koor en zijn uitstekende band de zaal op zijn kop."

Arena

Hoezo Klap van de korenmolen? Ernest Beuving belandde zelf ooit in de psychiatrie en leerde daar vooral: ‘hoe gek het is om het niet te zijn'. Klap van de korenmolen is ook wel: een spoedcursus geluk. Een cabaretesk muziektheaterprogramma van Ernest Beuving met zijn band in samenwerking met een zangkoor uit Zoetermeer.

Half concert, half cabaret met veel humor, imitaties, persiflages spontaniteit en geen geposeer. Het koor zingt heerlijk mee en de koorleden liggen tijdens zijn acts tussendoor onder de stoel van het lachen. Die acts gaan van een postume Prins Bernhard (die zich beklaagt over zijn troonopvolging), een borderlinedansende Keltische zanger, en een Toon Hermans over iPhones en 'Spuiten en slikken' tot en een Mick Jagger met ADHD.

Hij werkt samen met 4 topmuzikanten, enkelen speelden o.a. bij Robert Long, Liesbeth List, Henk Elsink, Zenga en Purper.

19:30 Verwenarrangement Deluxe GZ

U wordt opgevangen door onze gastheer/vrouw en voor de voorstelling kunt u genieten van een kopje koffie/thee met wat lekkers. In de pauze wacht op u een drankje en een luxe versnapering. Na afloop krijgt u weer een drankje met daarbij een wisselende selectie van heerlijke hapjes.

22:15 Nagenietarrangement GZ

Nog even nagenieten? Met dit arrangement staat er een tafel voor u klaar in onze foyer. Wij zorgen voor een drankje en een wisselende selectie heerlijke hapjes.

U kunt hier uw reactie plaatsen