zo 15 okt 2017
15:30 - 17:00

Grote zaal
Jeugd & familie
Pauze: Nee

Prijs € 19.50

De eerste vlogger die het theater bestormt! Mis het niet!

Furtjuh is met meer dan 400.000 abonnees één van de grootste YouTube-sterren van dit moment. Dit jaar brengt hij zijn YouTube kanaal live naar het theater!

In deze spannende voorstelling wordt zijn YouTube-kanaal verwijderd. De ergste nachtmerrie van elke YouTuber. Furtjuh moet met behulp van het publiek zijn kanaal weer opbouwen en doet daarbij letterlijk ‘alles voor de views’. Beleef de furbuleuze show! Zing mee met de leukste liedjes, van Fursday tot Furtalen. Lach mee met 20FurKitchen en de grappigste challenges. Laat je verrassen door de special guests en nog veel meer! 
 
Furtjuh Live is dé voorstelling voor de hele Furmilie! Een onvergetelijke live-ervaring voor de trouwste kijkers en YouTube-fans. En voor mama, papa, opa en oma? Ook voor hen is het een uniek kijkje in de wereld van YouTubers. Dat wil je niet missen!

Bij deze voorstelling is de korting voor CLUB-members en StadstheaterVrienden niet van toepassing.

16:00 Onbeperkt pannenkoeken eten

Kom lekker pannenkoeken eten! Ook de kleinste gasten woren bij ons in de watten gelegd. Bij elke jeugd & familievoorstelling kunt u kiezen voor het kids-arrangement: na afloop onbeperkt pannenkoeken eten, inclusief limonade.  

Rosita

Zat 26 Aug 2017

ik heb er echt heel erg veel zin in! ik weet dat je hier natuurlijk niks aan hebt, maar ik verveelde me even.

U kunt hier uw reactie plaatsen