za 4 nov 2017
20:15

Grote zaal
Muziek

Prijs € 31.00
Gouden Rang € 35.50

Muzikanten: Thijs Cuppen, Arthur Lijten, Marieke de Bruijn, Jos Teeken, Ben Mathot, Mark Mulder en Theo Sieben

Van Parijs naar Berlijn, via Zoetermeer en weer terug. Kris kras door het knarsende en piepende Europa zegt Ellen ten Damme: ‘Chantez! en Dansez! Maintenant!’ Een muzikale ode aan de chansonniers van de vorige eeuw.

Met de geweldige muziek uit de jaren ‘20, waarin Parijs en Berlijn voorop liepen. Maar natuurlijk ook met de muziek uit de jaren ‘40 en ‘50 en de muziek van vandaag de dag. Denk aan de heerlijke nostalgie van Edith Piaf, Bertold Brecht en Kurt Weill, maar ook aan grootse artiesten als Yves Montand, Brigitte Bardot en Marlene Dietrich. Geniet van onze altijd bijzondere Nederlandse alleskunner Ellen ten Damme en haar fantastische orkest, dit keer voor het eerst ook Franstalig!

19:30 Verwenarrangement Deluxe GZ

Reserveer een verwenarrangement DeLuxe en wordt de hele avond in de watten gelegd! Een arrangement kan worden bijgeboekt in het bestelproces.

22:15 Nagenietarrangement GZ

Met het speciale nagenietarrangement staat een tafel voor u klaar met een drankje uit het Hollands assortiment, inclusief een selectie amuses. Een arrangement kan worden bijgeboekt in het bestelproces.

U kunt hier uw reactie plaatsen