za 4 nov 2017
20:15 - 22:20

Grote zaal
Muziek
Pauze: Ja

Prijs € 31.00
Gouden Rang € 35.50

Muzikanten: Thijs Cuppen, Arthur Lijten, Marieke de Bruijn, Jos Teeken, Ben Mathot, Mark Mulder en Theo Sieben

Van Parijs naar Berlijn, via Zoetermeer en weer terug. Kris kras door het knarsende en piepende Europa zegt Ellen ten Damme: ‘Chantez! en Dansez! Maintenant!’ Een muzikale ode aan de chansonniers van de vorige eeuw.

Met de geweldige muziek uit de jaren ‘20, waarin Parijs en Berlijn voorop liepen. Maar natuurlijk ook met de muziek uit de jaren ‘40 en ‘50 en de muziek van vandaag de dag. Denk aan de heerlijke nostalgie van Edith Piaf, Bertold Brecht en Kurt Weill, maar ook aan grootse artiesten als Yves Montand, Brigitte Bardot en Marlene Dietrich. Geniet van onze altijd bijzondere Nederlandse alleskunner Ellen ten Damme en haar fantastische orkest, dit keer voor het eerst ook Franstalig!

19:30 Verwenarrangement Deluxe GZ

U wordt opgevangen door onze gastheer/vrouw en voor de voorstelling kunt u genieten van een kopje koffie/thee met wat lekkers. In de pauze wacht op u een drankje en een luxe versnapering. Na afloop krijgt u weer een drankje met daarbij een wisselende selectie van heerlijke hapjes.

22:15 Nagenietarrangement GZ

Nog even nagenieten? Met dit arrangement staat er een tafel voor u klaar in onze foyer. Wij zorgen voor een drankje en een wisselende selectie heerlijke hapjes.

U kunt hier uw reactie plaatsen