za 18 nov 2017
20:30 - 22:50

Kleine zaal
Cabaret
Pauze: Ja

Prijs € 22.00

"De ongekroonde koningin van het kleinkunstlied."

GPD

"Van koesterend intiem tot onverwacht grappig."

Cabaret.nl

"Geheel eigen. Mooi. Puur."

NRC

Wat is jouw meest dierbare, zelfgeschreven lied en waarom? Mylou Frencken vroeg het collega's als Youp van 't Hek, Brigitte Kaandorp, Kees Torn, Mike Boddé en vele anderen. Leven in het lied is de titel van de bundel én de voorstelling die zij baseert op 25 gesprekken met haar collega's.

25 is ook het aantal jaren dat Mylou in 2017 liedjes schrijft en zingt. Haar jubileumvoorstelling Leven in het lied is een ode aan het kleinkunstlied, waarin het kan gaan over grote pijn en klein leed, over verterende passie en ijzingwekkende afstandelijkheid, over meisjes van dertien en mannen die de griep hebben.

In deze nieuwe voorstelling brengt Mylou niet alleen liedjes van eigen hand ten gehore. Begeleid door een topband voert ze ook haar favoriete liedjes van collega's uit. Elke avond geeft een van de bekende collega’s acte de presénce. Op 18 november neemt Mylou Kees Torn mee. 

 

19:45 Verwenarrangement Deluxe KZ

U wordt opgevangen door onze gastheer/vrouw en voor de voorstelling kunt u genieten van een kopje koffie/thee met wat lekkers. In de pauze wacht op u een drankje en een luxe versnapering. Na afloop krijgt u weer een drankje met daarbij een wisselende selectie van heerlijke hapjes.

22:30 Nagenietarrangement KZ

Nog even nagenieten? Met dit arrangement staat er een tafel voor u klaar in onze foyer. Wij zorgen voor een drankje en een wisselende selectie heerlijke hapjes.

U kunt hier uw reactie plaatsen