do 19 apr 2018
20:30 - 22:00

Kleine zaal
Muziek
Pauze: Nee

Prijs € 22.00

Cok van Vuuren: gitaren Rob Wijtman: drums en shuitar Bart Wijtman: bas en piano

Het is 1954. In de Sun Studio van Sam Phillips in Memphis nemen Elvis Presley, Johnny Cash, Roy Orbison en Jerry Lee Lewis hun eerste platen op.

Zij luiden een nieuw tijdperk in. Het begin van de rock-‘n-roll. De mannen van Ocobar nemen je mee naar de oorsprong van de rock-‘n-roll. Naar Memphis. Daar is de Sun Studio. Hier is het begonnen. Hier heeft de oerknal ooit geklonken. Hier nam Elvis zijn eerste nummers op. Met behulp van live muziek, sterke verhalen en prachtige beelden neemt Ocobar het publiek mee op deze fascinerende reis naar de oerknal van de rock-‘n-roll.

Ocobar was de huisband van het legendarische sportprogramma Holland Sport. De formatie reisde samen met Wilfried de Jong langs de theaters met de voorstellingen Man & Fiets en Non Stop New York. Daarnaast speelde de band in een aantal voorstellingen van Freek de Jonge, waaronder Van A naar Z en met Ricky Koole en Leo Blokhuis in Buitenstaanders en New Orleans.

19:45 Verwenarrangement Deluxe KZ

U wordt opgevangen door onze gastheer/vrouw en voor de voorstelling kunt u genieten van een kopje koffie/thee met wat lekkers. In de pauze wacht op u een drankje en een luxe versnapering. Na afloop krijgt u weer een drankje met daarbij een wisselende selectie van heerlijke hapjes.

22:30 Nagenietarrangement KZ

Nog even nagenieten? Met dit arrangement staat er een tafel voor u klaar in onze foyer. Wij zorgen voor een drankje en een wisselende selectie heerlijke hapjes.

U kunt hier uw reactie plaatsen