za 24 feb 2018
20:15 - 21:30

Grote zaal
Dans
Pauze: Nee

Prijs € 32.50
Gouden Rang € 37.00

“Voortreffelijke keuze en uitstekende uitvoering van de barokmuziek. Zo wordt Stefani’s volkse aria ‘Amante Felice’ in handen van artistiek leider Wouter Mijnders een robbertje swing waar je u tegen zegt.”

Trouw

“Barokmuziek uit de 17e en 18e eeuw, hedendaagse videotechniek en moderne dans. Ed Wubbe combineert deze drie elementen tot een voorstelling waarbij alle zintuigen tot aan de wortel worden geprikkeld.”

Theaterparadijs

"De leden van Combattimento maken er op viool, contrabas, klavecimbel, chitarrone en hobo een vurig feestje van. De Scapino-dansers geven op hun beurt hun personages met veelzeggende armgebaren een stevig karakter mee."

Volkskrant

Scala is theatrale dans op hoog niveau en het spannende vervolg op de baroksensatie Pearl. Scapino heeft patent op avontuurlijke dansvoorstellingen zoals Pearl, Pablo en TING! waarmee het volle zalen trekt.

Met Scala, op live uitgevoerde barokmuziek, creëert choreograaf Ed Wubbe een dansdrama in de extravagante sfeer van de barok, die ook beelden oproept van films als Dangerous Liaisons. Achter alle uiterlijke schoonheid doemt een duistere wereld op met intriges en verval.

De tien musici van Combattimento, aangevuld met twee operazangers, laten de dansers schitteren op muziek van o.a. Vivaldi en Händel. Samen met de imposante kostuums krijgt Scala een operateske enscenering.

19:30 Verwenarrangement Deluxe GZ

U wordt opgevangen door onze gastheer/vrouw en voor de voorstelling kunt u genieten van een kopje koffie/thee met wat lekkers. In de pauze wacht op u een drankje en een luxe versnapering. Na afloop krijgt u weer een drankje met daarbij een wisselende selectie van heerlijke hapjes.

22:15 Nagenietarrangement GZ

Nog even nagenieten? Met dit arrangement staat er een tafel voor u klaar in onze foyer. Wij zorgen voor een drankje en een wisselende selectie heerlijke hapjes.

Irene & Arend

Zon 25 Feb 2018

Grandioze uitvoering zaterdagavond van het Scarpino Ballet.....ðŸ‘ðŸ‘ðŸ‘👠hebben ervan genoten.

U kunt hier uw reactie plaatsen

19:15 Inleiding

Bij deze voorstelling is het mogelijk een bijzondere inleiding bij te wonen. Tijdens deze inleiding wordt meer verteld over de achtergrond van de voorstelling en van het gezelschap. Uiteraard is de mogelijkheid om vragen te stellen. Een inleiding kan worden besteld in het bestelproces!