vr 8 dec 2017
20:30 - 22:00

Kleine zaal
Muziek
Pauze: Ja

Prijs € 17.00

‘Is het klassiek? Funk? Pop? Jazz? Geen van alle en allemaal tegelijk. Lavalu is zeer opwindend, eigenzinnig en creatief. We want more!’

OOR

Componist en performer LAVALU -bekend van Het Pauperparadijs- neemt je mee onder haar huid, daar waar het licht niet gaan kan. De sfeer is tastbaar. Troost. Dichtbij. Bezwerend. Kamermuziek voor nu.

Een affaire: Klassiek met Pop. In de 21e eeuw flirt LAVALU met Debussy, Satie en Schubert. Alleen. Aan de piano. Zij maakten hun songs toen. Zij nu. In de 19e eeuw werd er zo muziek gemaakt. In salons, huiskamers; het intieme delen. De Kleine Zaal is onze salon. Klassiek op de piano en pop in de zang. Zij gaan met elkaar.

19:45 Verwenarrangement Deluxe KZ

U wordt opgevangen door onze gastheer/vrouw en voor de voorstelling kunt u genieten van een kopje koffie/thee met wat lekkers. In de pauze wacht op u een drankje en een luxe versnapering. Na afloop krijgt u weer een drankje met daarbij een wisselende selectie van heerlijke hapjes.

22:30 Nagenietarrangement KZ

Nog even nagenieten? Met dit arrangement staat er een tafel voor u klaar in onze foyer. Wij zorgen voor een drankje en een wisselende selectie heerlijke hapjes.

U kunt hier uw reactie plaatsen