wo 4 apr 2018
20:15 - 22:15

Grote zaal
Muziek
Pauze: Ja

Prijs € 26.00
Gouden Rang € 30.50

'Sensationeel goed gedaan!’

De Volkskrant

‘Sublieme ode aan Crosby, Stills, Nash & Young’

Dagblad van het Noorden

‘Als muzikaal eerbetoon nauwelijks te overtreffen’

Heaven Magazine

‘Het resultaat: een prachtavond!’

Dagblad van het Noorden

‘Liefdevolle uitvoeringen.’

NRC Handelsblad

Na twee volledig uitverkochte tournees van hun succesvoorstelling Déjà vu, komt Her Majesty nu met een splinternieuw programma: Marrakesh Express. Hierin put deze topband opnieuw uit het tijdloze oeuvre van Crosby, Stills, Nash & Young.

Waar in het vorige programma de focus lag op het album Déjà vu, duikt Her Majesty in Marrakesh Express nog dieper in de schat aan muziek die CSNY samen of afzonderlijk hebben gecomponeerd. Denk daarbij aan songs van de LP Crosby, Stills & Nash en het livealbum 4 Way Street. Ook de soloalbums van de leden komen aan bod, zoals: After The Gold Rush en Harvest van Neil Young, Manassas van Stephen Stills, Songs For Beginners van Graham Nash en If I Could Only Remember My Name van David Crosby.

De stemmen van Bertolf Lentink, Diederik Nomden en Bauke Bakker kleuren op net zo’n magische manier als die van Crosby, Stills & Nash in hun beste dagen. Daarnaast heeft Her Majesty met Jelle Paulusma een subliem Neil Young-vertolker binnen de gelederen. Gecombineerd met een ijzersterke ritmesectie en heel veel zichtbaar speelplezier, resulteert dit alles in een theaterconcert van het allerhoogste niveau.
 
Ook tijdens Marrakesh Express worden de fantastische songs omgegeven door prachtige beelden en door de bandleden vertelde verhalen en anekdotes die een levendig tijdsbeeld schetsen. Marrakesh Express … keer op keer een feest der herkenning.

Na de voorstelling gaat het feest nog even door in STAGE kitchen & café met countryband Cousin Hatfield! Toegang is gratis en iedereen is welkom om aan te sluiten, ook je vrienden die geen tijd hadden om Her Majesty te bezoeken. 

Virtuositeit, plezier en authenticiteit zijn de handelskenmerken van de conservatorium geschoolde vriendengroep. Snelle en energieke nummers met strakke flitsende solo’s blazen het publiek van de stoelen. En om even op adem te komen zijn er rustige en sfeervolle stukken met prachtige samenzang. 

19:30 Verwenarrangement Deluxe GZ

U wordt opgevangen door onze gastheer/vrouw en voor de voorstelling kunt u genieten van een kopje koffie/thee met wat lekkers. In de pauze wacht op u een drankje en een luxe versnapering. Na afloop krijgt u weer een drankje met daarbij een wisselende selectie van heerlijke hapjes.

22:15 Nagenietarrangement GZ

Nog even nagenieten? Met dit arrangement staat er een tafel voor u klaar in onze foyer. Wij zorgen voor een drankje en een wisselende selectie heerlijke hapjes.

U kunt hier uw reactie plaatsen