wo 17 jan 2018
20:30 - 22:20

Kleine zaal
Muziek
Pauze: Ja

Prijs € 19.50

“Samen met haar dynamische band zorgt de eigenzinnige zangeres zorgt met haar natuurlijke charmes voor een avond vol humor en fantasie. Jennie Lena betovert je met haar stem en performance".

3voor12

Ben jij wel eens door een stem recht in je hart geraakt omdat het een ultieme balans is tussen magisch zuiver bereik en subliem klinkende noten? Vakgenoten zijn allang bekend met haar uitzonderlijke kwaliteiten en het grote publiek omarmde haar tijdens haar deelname aan The Voice Of Holland: Jennie Lena.

Jennie Lena zingt vanuit haar hart en weet je met haar stem te raken. Haar optredens zijn rauw, emotioneel, en krachtig: de muziek stroomt door elke vezel van haar lijf en met haar stem weet ze keer op keer te ontroeren. Haar stem is haar hart en ziel, waarmee ze verhalen vertelt, emoties overbrengt en echt contact maakt met de luisteraar. En dat is niet onopgemerkt gebleven. In 2015 haalde ze de finale van ‘The Voice of Holland’. Ze is klaar voor haar eerste Theatertour waar ze een akoestische set zal zingen, klein en intiem. Nummers die ze in ‘RTL Late Night’ zong zullen de revue passeren, afgewisseld met vele andere nummers. 

19:45 Verwenarrangement Deluxe KZ

U wordt opgevangen door onze gastheer/vrouw en voor de voorstelling kunt u genieten van een kopje koffie/thee met wat lekkers. In de pauze wacht op u een drankje en een luxe versnapering. Na afloop krijgt u weer een drankje met daarbij een wisselende selectie van heerlijke hapjes.

22:30 Nagenietarrangement KZ

Nog even nagenieten? Met dit arrangement staat er een tafel voor u klaar in onze foyer. Wij zorgen voor een drankje en een wisselende selectie heerlijke hapjes.

Willem

Woe 17 Jan 2018

Wat een geweldige stem! Jammer van de wat geforceerd grappige verhaaltjes tussendoor; schoenmaker blijf bij je leest!

U kunt hier uw reactie plaatsen