do 12 okt 2017
20:30 - 22:20

Kleine zaal
Muziek
Pauze: Ja

Prijs € 19.00

voorstelling: Tims Secret Sessions

met: Tim Akkerman, gitaar en zang

muziek van: oa Pearl Jam, Bruce Bringsteen, Josh Ritter, Nick Drake en Tim Akkerman.

Beeld je eens in… ontspannen op de bank, een goed glas wijn bij de hand en genieten van onvervalste muziek. Deze gedachte is het uitgangspunt van Tim Akkerman voor een nieuwe serie concerten.

Als uitstekend gastheer en entertainer neemt Tim je mee op een muzikale reis, waarin zijn voorliefde voor Americana duidelijk doorklinkt, net als op zijn soloalbums ‘ANNO’ en ‘The Journey’.

Een uitgebalanceerde mix van eigen werk, composities van zijn grote helden, aangevuld met uiteenlopende anekdotes over zijn inspiratiebronnen. Kortom, een avond ontspannen, lachen en genieten van goede muziek. Gewoon als vrienden onder elkaar.

19:45 Verwenarrangement Deluxe KZ

U wordt opgevangen door onze gastheer/vrouw en voor de voorstelling kunt u genieten van een kopje koffie/thee met wat lekkers. In de pauze wacht op u een drankje en een luxe versnapering. Na afloop krijgt u weer een drankje met daarbij een wisselende selectie van heerlijke hapjes.

22:30 Nagenietarrangement KZ

Nog even nagenieten? Met dit arrangement staat er een tafel voor u klaar in onze foyer. Wij zorgen voor een drankje en een wisselende selectie heerlijke hapjes.

U kunt hier uw reactie plaatsen