do 8 feb 2018
20:30 - 22:10

Kleine zaal
Muziektheater
Pauze: Ja

Prijs € 19.50

Laat u betoveren door heerlijke muziek gecombineerd met de prachtige beelden!

Wat te verwachten van een Russin die al jaren in Nederland woont? Dat ze een nette burger is, alle regels accepteert en zich helemaal heeft aangepast? Dat had je gedacht. Een Rus blijft een Rus, waar die ook is!

Gewapend met haar accordeon schiet de Russische Filippova er op los: Een mening over politiek, eerlijk over haar Nederlandse vriendinnen en uitgesproken over de Nederlandse mannen! Maar tussen de schoten door klinkt haar accordeon met de mooiste Russische muziek, vol passie en nostalgie! Dit alles geïllustreerd met de mooie beelden van Hans Visser.

19:45 Verwenarrangement Deluxe KZ

U wordt opgevangen door onze gastheer/vrouw en voor de voorstelling kunt u genieten van een kopje koffie/thee met wat lekkers. In de pauze wacht op u een drankje en een luxe versnapering. Na afloop krijgt u weer een drankje met daarbij een wisselende selectie van heerlijke hapjes.

22:30 Nagenietarrangement KZ

Nog even nagenieten? Met dit arrangement staat er een tafel voor u klaar in onze foyer. Wij zorgen voor een drankje en een wisselende selectie heerlijke hapjes.

U kunt hier uw reactie plaatsen