wo 22 nov 2017
20:30

Kleine zaal
Toneel

Prijs € 22.50

''Roerend en knap''

Het Parool

''Paul Knieriem regisseert Ouwe Pinda’s op losse, ontspannen wijze met het juiste ritmegevoel voor lichtheid en plots een dieper drama.''

NRC Handelsblad

Een portret van drie zussen die niet alleen worstelen met zichzelf en met elkaar, maar ook met hun koloniale achtergrond en verleden. De drie Indische zussen Nonni, Son en Tiet slijten hun dagen in een serviceflat in Oegstgeest. Met hun bijbehorende gewoontes en ingesleten verhoudingen, leven ze onafscheidelijk van elkaar in een tropische cocon.

Totdat er een boek opduikt met foto’s uit hun jeugd in voormalig Nederlands Indië… Het verleden komt op de schop en de verhouding tussen de zussen komt op scherp te staan. Want er blijkt ook nog een andere waarheid te bestaan.

19:45 Verwenarrangement Deluxe KZ

Reserveer een verwenarrangement DeLuxe en wordt de hele avond in de watten gelegd! Een arrangement kan worden bijgeboekt in het bestelproces.

22:30 Nagenietarrangement KZ

Met het speciale nagenietarrangement staat een tafel voor u klaar met een drankje uit het Hollands assortiment, inclusief een selectie amuses. Een arrangement kan worden bijgeboekt in het bestelproces.

U kunt hier uw reactie plaatsen