wo 22 nov 2017
20:30 - 22:00

Kleine zaal
Toneel
Pauze: Nee

Prijs € 22.50

''Roerend en knap''

Het Parool

''Paul Knieriem regisseert Ouwe Pinda’s op losse, ontspannen wijze met het juiste ritmegevoel voor lichtheid en plots een dieper drama.''

NRC Handelsblad

Een portret van drie zussen die niet alleen worstelen met zichzelf en met elkaar, maar ook met hun koloniale achtergrond en verleden. De drie Indische zussen Nonni, Son en Tiet slijten hun dagen in een serviceflat in Oegstgeest. Met hun bijbehorende gewoontes en ingesleten verhoudingen, leven ze onafscheidelijk van elkaar in een tropische cocon.

Totdat er een boek opduikt met foto’s uit hun jeugd in voormalig Nederlands Indië… Het verleden komt op de schop en de verhouding tussen de zussen komt op scherp te staan. Want er blijkt ook nog een andere waarheid te bestaan.

19:45 Verwenarrangement Deluxe KZ

U wordt opgevangen door onze gastheer/vrouw en voor de voorstelling kunt u genieten van een kopje koffie/thee met wat lekkers. In de pauze wacht op u een drankje en een luxe versnapering. Na afloop krijgt u weer een drankje met daarbij een wisselende selectie van heerlijke hapjes.

22:30 Nagenietarrangement KZ

Nog even nagenieten? Met dit arrangement staat er een tafel voor u klaar in onze foyer. Wij zorgen voor een drankje en een wisselende selectie heerlijke hapjes.

U kunt hier uw reactie plaatsen