wo 23 mei 2018
20:30 - 21:35

Kleine zaal
Muziektheater
Pauze: Nee

Prijs € 19.50

“De rijke symboliek en aangrijpende inhoud maken van Samenloop van omstandigheden een van de beste voorstelling die de afgelopen jaren op de Parade te zien zijn geweest.”

NRC Handelsblad

“Indringend, maar steeds ook met humor, met live band en mooie projecties.”

De Volkskrant

Saman Amini schetst in zijn liedjesvoorstelling met anekdotes, projecties en live band een indringend, freudiaans en autobiografisch portret. In dit persoonlijke verhaal wordt getoond hoe de mens gevormd wordt door grote thema’s die hem in één leven aanraken.

De voorstelling geeft gezicht aan een tijd waarin de wereld op zijn kop staat en massale volksverhuizingen plaatsvinden. Saman Amini zingt, speelt en vertelt over zijn leven, zijn moeder en vader, de liefde en alles wat nodig is om overeind te blijven als er niks meer overeind staat.

Live muziek in de foyer
Na de voorstelling is het nog even nagenieten in de foyer met live muziek van de bandleden uit de voorstelling. Ga in gesprek of op de foto met Saman Amini en pak de kans om nummers terug te horen uit de voorstelling door het prachtige album te kopen waar Saman parallel aan de voorstelling aan heeft gewerkt.

19:45 Verwenarrangement Deluxe KZ

U wordt opgevangen door onze gastheer/vrouw en voor de voorstelling kunt u genieten van een kopje koffie/thee met wat lekkers. In de pauze wacht op u een drankje en een luxe versnapering. Na afloop krijgt u weer een drankje met daarbij een wisselende selectie van heerlijke hapjes.

22:30 Nagenietarrangement KZ

Nog even nagenieten? Met dit arrangement staat er een tafel voor u klaar in onze foyer. Wij zorgen voor een drankje en een wisselende selectie heerlijke hapjes.

U kunt hier uw reactie plaatsen