wo 15 nov 2017
20:30 - 21:50

Kleine zaal
Toneel
Pauze: Nee

Prijs € 20.00

Golden Palace heeft naam gemaakt met tragikomische voorstellingen, die zich onderscheiden door een opvallend lichamelijke speelstijl.

Een beeldende, absurd-humoristische voorstelling over de rituele betekenis en de bedwelmende werking van consumptie. Shop till you drop gaat over consumptie als antwoord op innerlijke leegte. We zijn in de ban geraakt van onze koopzucht. Wat blijft er eigenlijk van je over als je niets meer hebt?

Plaats van handeling is een magisch luxe warenhuis waar dingen gebeuren die niemand voor mogelijk houdt. Voel je je depressief? Ben je de zin van het bestaan verloren? Het sales team van het magische warenhuis helpt je door de moeilijke momenten in het leven heen. Hoe komt het dat we zingeving ontlenen aan het kopen van spullen? Dat we onze identiteit baseren op materiële status? En hoe werkt het mechanisme van verslaving?

19:45 Verwenarrangement Deluxe KZ

U wordt opgevangen door onze gastheer/vrouw en voor de voorstelling kunt u genieten van een kopje koffie/thee met wat lekkers. In de pauze wacht op u een drankje en een luxe versnapering. Na afloop krijgt u weer een drankje met daarbij een wisselende selectie van heerlijke hapjes.

22:30 Nagenietarrangement KZ

Nog even nagenieten? Met dit arrangement staat er een tafel voor u klaar in onze foyer. Wij zorgen voor een drankje en een wisselende selectie heerlijke hapjes.

U kunt hier uw reactie plaatsen