di 6 feb 2018
20:15 - 22:15

Grote zaal
Toneel
Pauze: Nee

Prijs € 27.00
Gouden Rang € 31.50

tekst: William Shakespeare

vertaling: Esther Duysker

regie: Daria Bukvic

met: Lotte Driessen, Sallie Harmsen, Claire Hordijk, Werner Kolf, Mark Lindeman, Rick Paul van Mulligen, Martijn Nieuwerf, Joris Smit.

In haar eerste regie bij Het Nationale Theater maakt Daria Bukvic (1989) een eigenzinnige bewerking van Shakespeares Othello.

Confronterend en met een vleugje humor. In Bukvic’ versie staat discriminatie centraal: hoe gaat een witte wereld om met het succes van een zwarte man? Een spannende voorstelling waarin wordt gespeeld op het scherpst van de snede. Daria Bukvi maakte eerder de succesvolle voorstellingen Nobody Home en Jihad en is vanaf 2017 als regisseur aan Het Nationale Theater verbonden.

19:30 Verwenarrangement Deluxe GZ

U wordt opgevangen door onze gastheer/vrouw en voor de voorstelling kunt u genieten van een kopje koffie/thee met wat lekkers. In de pauze wacht op u een drankje en een luxe versnapering. Na afloop krijgt u weer een drankje met daarbij een wisselende selectie van heerlijke hapjes.

22:15 Nagenietarrangement GZ

Nog even nagenieten? Met dit arrangement staat er een tafel voor u klaar in onze foyer. Wij zorgen voor een drankje en een wisselende selectie heerlijke hapjes.

U kunt hier uw reactie plaatsen