wo 11 okt 2017
20:30 - 22:00

Kleine zaal
Cabaret
Pauze: Nee

Prijs € 19.50

O.a. bekend van de ochtendshow van Giel Beelen op 3FM

Na 10 jaar in het theater blikken Daan en Joost Speelman terug op hun carrière op de planken. Het wordt een jubileumvoorstelling waarin niets onbesproken blijft!

De behoefte is groot: ze houden niets meer in en kroppen niets meer op. Er is niets meer wat ze tegenhoudt. Het verhaal van tien jaar succes en tegenslag moet eruit. De broers voelen de behoefte hun eerdere shows van zich af te pellen als lagen van een ui, zodat ze daarna weer verder kunnen met iets nieuws.

En zoals je van de Speelmannen gewend bent, gaat deze trip down memory lane er op een muzikale en humoristische manier aan toe. Want als het bij de Speelmannen eruit moet, dan komt de hele wereld eruit.

19:45 Verwenarrangement Deluxe KZ

U wordt opgevangen door onze gastheer/vrouw en voor de voorstelling kunt u genieten van een kopje koffie/thee met wat lekkers. In de pauze wacht op u een drankje en een luxe versnapering. Na afloop krijgt u weer een drankje met daarbij een wisselende selectie van heerlijke hapjes.

22:30 Nagenietarrangement KZ

Nog even nagenieten? Met dit arrangement staat er een tafel voor u klaar in onze foyer. Wij zorgen voor een drankje en een wisselende selectie heerlijke hapjes.

lars

Woe 11 Okt 2017

ik vind het nu al leuk

U kunt hier uw reactie plaatsen