vr 13 okt 2017
20:30 - 22:30

Kleine zaal
Cabaret
Pauze: Ja

Prijs € 19.50

Over eerdere shows: ''Regels zijn regels’ zit vol grappen en Arie blijft respectvol en correct. De voorstelling zet het publiek aan het denken over de zin en onzin van de regels in onze moderne samenleving. Het is een show voor een brede doelgroep, jong en oud met veel herkenbare onderwerpen.''

Maassluis.nu

Aan de hand van het populair wetenschappelijk boek Een kleine geschiedenis van bijna alles, van bestseller auteur Bill Bryson, neemt Silvester je mee langs de wonderen van de wereld waarin we leven. En: het wonder dat je zelf ook bent.

In de nieuwe cabaretvoorstelling van Silvester Zwaneveld word je lachend slimmer. Van sterrenstelsels tot atomen, van Kelvin tot Einstein, alles komt voorbij in deze bijna allesomvattende theatershow. Laat je betoveren door het alledaagse en voel hoe wonderlijk het gewone kan zijn. Een avond vol humoristische wetenschap.

19:45 Verwenarrangement Deluxe KZ

U wordt opgevangen door onze gastheer/vrouw en voor de voorstelling kunt u genieten van een kopje koffie/thee met wat lekkers. In de pauze wacht op u een drankje en een luxe versnapering. Na afloop krijgt u weer een drankje met daarbij een wisselende selectie van heerlijke hapjes.

22:30 Nagenietarrangement KZ

Nog even nagenieten? Met dit arrangement staat er een tafel voor u klaar in onze foyer. Wij zorgen voor een drankje en een wisselende selectie heerlijke hapjes.

U kunt hier uw reactie plaatsen