wo 13 jun 2018
20:15 - 22:15

Grote zaal
Muziek
Pauze: Ja

Prijs € 35.00
Gouden Rang € 39.50

Wist u dat het dit theaterseizoen 120 jaar geleden is dat het boek geschreven is, het 80 jaar geleden is dat het hoorspel uitgezonden werd en 40 jaar geleden is dat het album de the war of the world uitkwam?

Let op: De eerste voorstelling is verplaatst. De voorstelling van 20 oktober 2017 zal nu plaatsvinden op 13 juni 2018.

Deze eigentijdse versie van de science fiction rockmusical is voor het eerst in een grote theaterversie in Nederland te zien.

Het verhaal gaat over een aanval van bloeddorstige wezens van de planeet Mars die met hun driepotige machines de mensheid proberen uit te roeien. Bert Heerink, in de rol van de journalist, neemt u mee naar een tijd waarin hij als jonge man midden in de deze intergalactische oorlog terecht kwam. Hij neemt u mee langs verwoeste steden, vluchtende mensen, tevergeefse tegenaanvallen en de uiteindelijke vernietiging van de buitenaardse wezens.

The Eve of the War, Forever Autumn en Brave new world zijn slechts enkele voorbeelden van hits die deze legendarische rockmusical voortgebracht heeft. Deze productie is Nederlands gesproken, maar met alle liedjes in origineel Engels.

De ruim 150 geprojecteerde tekeningen vormen samen met spectaculaire special effects een indrukwekkend decor, waarbij uw publiek het gevoel krijgt midden in de gevechten te zitten.

Een 10 koppige live band met o.a. vier violisten maken van deze voorstelling een onvergetelijke avond uit.

19:30 Verwenarrangement Deluxe GZ

U wordt opgevangen door onze gastheer/vrouw en voor de voorstelling kunt u genieten van een kopje koffie/thee met wat lekkers. In de pauze wacht op u een drankje en een luxe versnapering. Na afloop krijgt u weer een drankje met daarbij een wisselende selectie van heerlijke hapjes.

22:15 Nagenietarrangement GZ

Nog even nagenieten? Met dit arrangement staat er een tafel voor u klaar in onze foyer. Wij zorgen voor een drankje en een wisselende selectie heerlijke hapjes.

U kunt hier uw reactie plaatsen