di 17 okt 2017
20:15 - 22:50

Grote zaal
Toneel
Pauze: Ja

Prijs € 29.00
Gouden Rang € 33.50

''Komediant Bram Suijker steelt de show in deze dolkomische Shakespeare-revue.''

Volkskrant

''Een slimme mix van theater voor highbrow Shakespearekenners en voor mensen die alleen een globale kennis hebben van het werk van Shakespeare.’’

RiRo Toneelrecensies

''Vincent Linthorst en Jappe Claes zijn op dreef in virtuoos komediespel met een knipoog.’’

Volkskrant

Alle stukken van Shakespeare in één avond. De grappigste opfriscursus en de snelste introductie op ‘s werelds grootste theaterschrijver.

Wat is er nodig om het verzamelde werk van William Shakespeare – van Romeo en Julia tot Hamlet, van As you like it tot De storm, van Midzomernachtdroom tot Wintersprookje – in één avond op het podium te brengen? Niet veel meer dan drie mannen en wat attributen! 

Na een daverend succesvolle serie in Den Haag maakt Het Nationale Theater nu het onmogelijke mogelijk voor het hele land. Jappe Claes, Vincent Linthorst en Bram Suijker brengen in regie van Theu Boermans deze razende komedie in de allerbeste slapstick-traditie. Voor iedereen die van Shakespeare, theater en humor houdt.

19:30 Verwenarrangement Deluxe GZ

U wordt opgevangen door onze gastheer/vrouw en voor de voorstelling kunt u genieten van een kopje koffie/thee met wat lekkers. In de pauze wacht op u een drankje en een luxe versnapering. Na afloop krijgt u weer een drankje met daarbij een wisselende selectie van heerlijke hapjes.

22:15 Nagenietarrangement GZ

Nog even nagenieten? Met dit arrangement staat er een tafel voor u klaar in onze foyer. Wij zorgen voor een drankje en een wisselende selectie heerlijke hapjes.

U kunt hier uw reactie plaatsen

19:15 Inleiding

Bij deze voorstelling is het mogelijk een bijzondere inleiding bij te wonen. Tijdens deze inleiding wordt meer verteld over de achtergrond van de voorstelling en van het gezelschap. Uiteraard is de mogelijkheid om vragen te stellen. Een inleiding kan worden besteld in het bestelproces!