wo 25 okt 2017
20:15

Grote zaal
Muziek

Prijs € 25.00
Gouden Rang € 29.50

Iris is een graag geziene gast op televisie: ze was de huispianiste in het AVRO-programma De Tiende Van Tijl, zit regelmatig aan tafel bij DWDD en is talentcoach bij het programma SUPERKIDS op RTL4.

De even getalenteerde als eigenzinnige pianiste Iris Hond zal komend seizoen het Nederlandse publiek versteld doen staan van haar uitzonderlijke talenten. In een wervelende show brengt zij samen met het Matangi Kwartet haar bijzondere mix tussen pop en klassiek ten gehore.

Vlak voor zijn dood bejubelde de iconische zanger/dichter Leonard Cohen pianiste Iris Hond met de lovende uitspraak: ‘A great spirit revealed’. Hij deed dit na het horen van Dear World, het album waarop de klassiek geschoolde pianiste haar eigen composities speelt en zingt.

In een wervelende show laat zij samen met het Matangi Kwartet horen dat Leonard Cohen geen woord te veel heeft gezegd. De muziek van Iris Hond, geproduceerd door de legendarische producer Patrick Leonard (Madonna, Elton John, Brian Ferry, Leonard Cohen), balanceert op de scheidslijn tussen pop en klassiek.

In een uniek, zelf gecreëerd genre, waarin zij ‘best of both worlds’ op een geraffineerde manier doet samensmelten, geeft zij antwoord op de vraag: ‘Als de wereld mij zou kunnen horen, wat zou ik haar dan zeggen?’ ‘Ik ben de wereld brieven gaan schrijven’, zegt ze, ‘niet in woorden, maar in muziek. Brieven, gebaseerd op dingen die ik heb meegemaakt. Ieder stuk heeft een verhaal. Mijn muziek gaat over liefde en hoop. Iedereen zit op een bepaalde manier wel ergens mee. En muziek kan ons daarvan bevrijden.’

19:30 Verwenarrangement Deluxe GZ

Reserveer een verwenarrangement DeLuxe en wordt de hele avond in de watten gelegd! Een arrangement kan worden bijgeboekt in het bestelproces.

22:15 Nagenietarrangement GZ

Met het speciale nagenietarrangement staat een tafel voor u klaar met een drankje uit het Hollands assortiment, inclusief een selectie amuses. Een arrangement kan worden bijgeboekt in het bestelproces.

U kunt hier uw reactie plaatsen