do 1 feb 2018
20:30 - 22:00

Kleine zaal
Cabaret
Pauze: Nee

Prijs € 19.50

''Max van den Burg schoffelt heerlijk in een politiek correcte wereld''

De Stentor

''Een belofte is opgestaan''

De Volkskrant

''Een podiumbeest met een verwoestend tempo waar je de hele tijd in wordt meegezogen''

Eindhovens Dagblad

Een perfect afgetraind lichaam hebben, mooie kleren kopen, je tanden laten bleken, zelfhulpboeken lezen, elke dag mediteren, vluchtelingen helpen, biologisch eten, culinaire hoogstandjes produceren, dat mooie huis kopen en een hypotheek afsluiten bij een bank die U centraal stelt. 

Als je alles zou doen waar je zogenaamd gelukkig van zou moeten worden, wordt je dan ook echt gelukkig? In een dynamisch, muzikaal, maar bovenal hilarisch eenmansspektakel fileert Max van den Burg op speelse en confronterende wijze de hoofd- en bijgerechten van deze tijd, waarin alles mooier wordt opgediend dan het in werkelijkheid is.

19:45 Verwenarrangement Deluxe KZ

U wordt opgevangen door onze gastheer/vrouw en voor de voorstelling kunt u genieten van een kopje koffie/thee met wat lekkers. In de pauze wacht op u een drankje en een luxe versnapering. Na afloop krijgt u weer een drankje met daarbij een wisselende selectie van heerlijke hapjes.

22:30 Nagenietarrangement KZ

Nog even nagenieten? Met dit arrangement staat er een tafel voor u klaar in onze foyer. Wij zorgen voor een drankje en een wisselende selectie heerlijke hapjes.

U kunt hier uw reactie plaatsen