wo 17 jan 2018
20:15 - 22:30

Grote zaal
Muziektheater
Pauze: Ja

Prijs € 39.50
Gouden Rang € 44.00

Opera zoals opera hoort te zijn: een lust voor oog en oor; recht uit de ziel, recht naar het hart.

De Parelvissers uitgevoerd door het Charkov Staats Opera Theater is een geheel nieuwe, klassieke productie van hoog internationaal niveau. Orkest, koor en ensemble van het gerenommeerde Charkov Staats Opera Theater, brengen u dit meesterwerk met een internationale cast in een prachtig decor.

We zien hoe de twee vrienden, Zurga en Nadir, elkaar na jaren terugvinden om vervolgens hun vriendschap bedreigd te zien worden door hun liefde voor dezelfde vrouw. In het dramatische verhaal zien we hoe uiteindelijk liefde en vriendentrouw het wint van kortzichtigheid.

Thema’s van alle tijden in een exotische vertelling met een schitterend en aangrijpend slot. Zang en spel op het scherpst van de snede in een setting die u op het puntje van uw stoel houdt.

19:30 Verwenarrangement Deluxe GZ

U wordt opgevangen door onze gastheer/vrouw en voor de voorstelling kunt u genieten van een kopje koffie/thee met wat lekkers. In de pauze wacht op u een drankje en een luxe versnapering. Na afloop krijgt u weer een drankje met daarbij een wisselende selectie van heerlijke hapjes.

22:15 Nagenietarrangement GZ

Nog even nagenieten? Met dit arrangement staat er een tafel voor u klaar in onze foyer. Wij zorgen voor een drankje en een wisselende selectie heerlijke hapjes.

U kunt hier uw reactie plaatsen

19:15 Inleiding

Bij deze voorstelling is het mogelijk een bijzondere inleiding bij te wonen. Tijdens deze inleiding wordt meer verteld over de achtergrond van de voorstelling en van het gezelschap. Uiteraard is de mogelijkheid om vragen te stellen. Een inleiding kan worden besteld in het bestelproces!