di 17 apr 2018
20:15 - 22:25

Grote zaal
Muziek
Pauze: Ja

Prijs € 27.00
Gouden Rang € 31.50

"Na de pauze volgenden het ene hoogtepunt na het andere elkaar op."

Maxazine

"Het hele concert werd met vaart gebracht en het niveau van de heren werd eigenlijk steeds hoger."

Maxazine

"De eerste set was omgevlogen, hetgeen een indicatie is van de kwaliteit van het gebrachte."

Maxazine

In 2017 bestaan The Five Great Guitars 15 jaar en dit zal uitbundig gevierd worden! Nog eenmaal zal de originele bezetting van The Five Great Guitars, zoals die in 2002 zo succesvol begon, samenkomen voor een unieke concertreeks in de Nederlandse theaters.

Nergens anders is het mogelijk om de top van Nederlandse gitaristen op één avond live te zien spelen. Een unieke combinatie van Fingerpicking, Flamenco, Afrikaanse High Life, Jazz, Folk, Pop en Funk die garant staat voor een avond topgitaarmuziek. Er zullen songs van de eerste tour worden gespeeld maar er zijn natuurlijk ook nieuwe composities en combinaties te horen. Gitaarmuziek van het allerhoogste niveau!!

Line-up : Met Harry Sacksioni, Eric Vaarzon Morel, Jan Kuiper, Digmon Roovers, Zou Diarra

19:30 Verwenarrangement Deluxe GZ

U wordt opgevangen door onze gastheer/vrouw en voor de voorstelling kunt u genieten van een kopje koffie/thee met wat lekkers. In de pauze wacht op u een drankje en een luxe versnapering. Na afloop krijgt u weer een drankje met daarbij een wisselende selectie van heerlijke hapjes.

22:15 Nagenietarrangement GZ

Nog even nagenieten? Met dit arrangement staat er een tafel voor u klaar in onze foyer. Wij zorgen voor een drankje en een wisselende selectie heerlijke hapjes.

U kunt hier uw reactie plaatsen