do 31 mei 2018
20:15 - 22:50

Grote zaal
Muziek
Pauze: Ja

Prijs € 24.00
Gouden Rang € 28.50

Edgar Janssen - lead vocals, lead guitar; Bart Logtens - rythm guitar, backing vocals; Robert van Vonderen - keys, backing vocals; Hans van Els - drums; Frank van Kreij - bass guitar; Maurice Lucassen - sax, percussion, flute, special effects

Liefhebbers van Dire Straits en Mark Knopfler kunnen bij dit theaterconcert hun hartje ophalen en genieten van deze prachtige muziek.

Wie kent de nummers niet? Sultans of Swing, Brothers in Arms, Telegraph Road en nog veel meer! Met een twee en een half uur durende show neemt BOOM, like that! haar publiek mee van het prille begin van Dire Straits tot aan de meer recente hits van Mark Knopfler. BOOM, like that! wordt gezien als de beste en meest succesvolle Dire Straits tribute band van Nederland en is een graag geziene band op festivals en theaters in binnen- en buitenland. Met akelige precisie en op hoogwaardig niveau worden Mark Knopfler’s composities weer tot leven gebracht. Het kenmerkende geluid van Dire Straits, het typische gitaar- en stemgeluid van Knopfler, compleet met alle details, authentieke instrumenten, geluidseffecten, saxofoon en percussie… kortom: BOOM, like that!

19:30 Verwenarrangement Deluxe GZ

U wordt opgevangen door onze gastheer/vrouw en voor de voorstelling kunt u genieten van een kopje koffie/thee met wat lekkers. In de pauze wacht op u een drankje en een luxe versnapering. Na afloop krijgt u weer een drankje met daarbij een wisselende selectie van heerlijke hapjes.

22:15 Nagenietarrangement GZ

Nog even nagenieten? Met dit arrangement staat er een tafel voor u klaar in onze foyer. Wij zorgen voor een drankje en een wisselende selectie heerlijke hapjes.

John Ceulen

Vrij 11 mei 2018

Geweldige band, zag ze al eerder optreden in Vessem, verheug me nu al om ze weer te zien, echt een avond genieten !!!

Tony Teuben

Woe 16 mei 2018

Steengoed

Sylvia Surie

Don 31 mei 2018

Geweldig gespeeld! klasse hoor!👌

John Ceulen

Vrij 1 Jun 2018

Nadat ik jullie al in Vessem had zien optreden, heb ik gisteravond geweldig genoten van jullie optreden hier in Zoetermeer wat een beheersing van de instrumenten en wat een geweldige zangeressen,muziek kwam heerlijk tot z.n recht. Dire Straits ten top !!!

Chris Lagendijk

Vrij 1 Jun 2018

Gisteren in Zoetermeer. Fenominaal ontroerend echt. Genoten. Kom snel weer een keer.

U kunt hier uw reactie plaatsen