vr 26 jan 2018
20:15 - 22:05

Grote zaal
Muziek
Pauze: Ja

Prijs € 10.00

Laat u voor €10,- verrassen door mooie voorstellingen!

Na het overweldigende succes van vorig jaar, vindt op 26, 27, 28 januari 2018 weer het BankGiro Loterij Theaterweekend plaats in meer dan 50 theaters door heel Nederland.

Zes gedreven muzikanten met een voorliefde voor energieke, eerlijke en spontane folkmuziek, die elk optreden tot het uiterste gaan en er samen met het publiek voor zorgen dat iedereen met een voldaan gevoel huiswaarts kan keren… Een groot aantal feesten en festivals heeft in de afgelopen 12 jaar reeds kennisgemaakt met Scrum en iedere keer is het publiek – net als de band zelf – laaiend enthousiast. Scrum weet daarmee een groeiend aantal fans aan zich te binden.

Naast deze voorstelling is er van alles te beleven in het theater dit weekend. Aan een kampvuur zitten in de Grote Zaal (misschien mag u zelfs wel blijven slapen…), en een festival met theatervoorproefjes. Een weekend om niet te missen!

Bij deze voorstelling is de korting voor CLUB-members en StadstheaterVrienden niet van toepassing. Er is geen restitutie mogelijk bij het annuleren van kaarten voor het Theaterweekend. De kaarten voor VIP-kaarthouders zijn voor deze voorstelling helaas uitverkocht. 

U kunt hier uw reactie plaatsen