di 31 okt 2017
20:15

Grote zaal
Muziektheater

Prijs € 30.00
T/m 12 jaar € 25.00

Pablo Pineda Ferrer werd in 1974 als jongste van drie zoons in Malaga geboren. Hij is leraar, acteur en hij is de eerste Europeaan met het syndroom van Down die een universitaire studie afsloot.

Voor zijn programma sprak Ivo Niehe met Pablo Pineda Ferrer. Hij is de enige ‘Down’ die een universitaire graad heeft gehaald. Die ontmoeting bracht Ivo tot het schrijven van een stuk dat het best te omschrijven is als ‘filmisch muziektheater’.

In een gefantaseerd levensverhaal komen alle clichés en vooroordelen aan bod als in een gezin een kind met een syndroom geboren wordt: ouderlijke ruzies, een jaloerse broer, eindeloze pesterijen, het aanbod om in te grijpen met plastisch chirurgie, de hunkering naar een onbereikbaar vriendinnetje.

19:30 Verwenarrangement Deluxe GZ

Reserveer een verwenarrangement DeLuxe en wordt de hele avond in de watten gelegd! Een arrangement kan worden bijgeboekt in het bestelproces.

22:15 Nagenietarrangement GZ

Met het speciale nagenietarrangement staat een tafel voor u klaar met een drankje uit het Hollands assortiment, inclusief een selectie amuses. Een arrangement kan worden bijgeboekt in het bestelproces.

U kunt hier uw reactie plaatsen