di 31 okt 2017
20:15 - 21:45

Grote zaal
Muziektheater
Pauze: Nee

Prijs € 30.00
T/m 12 jaar € 25.00

Pablo Pineda Ferrer werd in 1974 als jongste van drie zoons in Malaga geboren. Hij is leraar, acteur en hij is de eerste Europeaan met het syndroom van Down die een universitaire studie afsloot.

Voor zijn programma sprak Ivo Niehe met Pablo Pineda Ferrer. Hij is de enige ‘Down’ die een universitaire graad heeft gehaald. Die ontmoeting bracht Ivo tot het schrijven van een stuk dat het best te omschrijven is als ‘filmisch muziektheater’.

In een gefantaseerd levensverhaal komen alle clichés en vooroordelen aan bod als in een gezin een kind met een syndroom geboren wordt: ouderlijke ruzies, een jaloerse broer, eindeloze pesterijen, het aanbod om in te grijpen met plastisch chirurgie, de hunkering naar een onbereikbaar vriendinnetje.

19:30 Verwenarrangement Deluxe GZ

U wordt opgevangen door onze gastheer/vrouw en voor de voorstelling kunt u genieten van een kopje koffie/thee met wat lekkers. In de pauze wacht op u een drankje en een luxe versnapering. Na afloop krijgt u weer een drankje met daarbij een wisselende selectie van heerlijke hapjes.

22:15 Nagenietarrangement GZ

Nog even nagenieten? Met dit arrangement staat er een tafel voor u klaar in onze foyer. Wij zorgen voor een drankje en een wisselende selectie heerlijke hapjes.

U kunt hier uw reactie plaatsen