vr 26 jan 2018
20:30 - 22:00

Kleine zaal
Specials
Pauze: Nee

Prijs € 10.00

Neem uw eigen yogamat mee naar de voorstelling, u vindt bij deze voorstelling geen normale stoelen!

Laat u voor €10,- verrassen door mooie voorstellingen!

Na het overweldigende succes van vorig jaar, vindt op 26, 27, 28 januari 2018 weer het BankGiro Loterij Theaterweekend plaats in meer dan 50 theaters door heel Nederland.

Yoga in Concert is een unieke beleving van yoga en muziek. Yogahoudingen, klank en meditatie komen samen in dit bijzondere concept. Alles is mogelijk: actief meedoen op je yogamat, ontspannen achterover leunen terwijl je luistert naar de mooie muziek of een combinatie van beiden. Tijdens de voorstelling nemen we je mee in een flow van muziek, beweging, adem en ontspanning.

Neem uw eigen yogamat mee naar de voorstelling, u vindt bij deze voorstelling geen normale stoelen!

Naast deze voorstelling is er van alles te beleven in het theater dit weekend. Aan een kampvuur zitten in de Grote Zaal (misschien mag u zelfs wel blijven slapen…), en een festival met theatervoorproefjes. Een weekend om niet te missen!

Bij deze voorstelling is de korting voor CLUB-members en StadstheaterVrienden niet van toepassing. Er is geen restitutie mogelijk bij het annuleren van kaarten voor het Theaterweekend. De kaarten voor VIP-kaarthouders zijn voor deze voorstelling helaas uitverkocht. 

Paulien Kegge

Vrij 26 Jan 2018

Het was fantastisch! Jammer dat de namen van de yogadocenten en de muzikante/zangeres hier niet vermeld staan!

U kunt hier uw reactie plaatsen