wo 11 apr 2018
20:15

Grote zaal
Muziek

Prijs € 27.50
Gouden Rang € 32.00

Met: Roel van Velzen, Leo Blokhuis, Jimmy van den Nieuwenhuizen (drums), Ralf Pouw (bas), Xander Hubrecht (gitaar), Roel van Velzen (zang & toetsen)

De popgroep Queen speelde een cruciale rol in de ontwikkeling van de muzikale smaak en carrière van muziekvrienden Leo Blokhuis en Roel van Velzen. Wat hen bindt tijdens dit theaterconcert is een grote passie en bewondering voor deze theatrale band.

Leo Blokhuis (1961) maakte de opkomst van Queen ‘live’ mee, terwijl Roel van Velzen (1978) de groep pas na het overlijden van Freddie Mercury echt ontdekte. Om tot het ‘ware verhaal over Queen’ te komen wordt er geworsteld, geluisterd, komen onverwachte feiten naar boven en spettert de VanVelzen band als nooit tevoren!

Killer Queen, Somebody To Love, Love Of My Life, We Are The Champions, We Will Rock You, Bicycle Race en vele andere hits kunnen uit volle borst meegezongen worden. De klassieker Bohemian Rhapsody, als rode draad door de voorstelling heen, wordt door de band ontleed, waardoor de geniale compositie verklaard wordt.

Leo en Roel bewegen zich kriskras door de Queen-story heen, op zoek naar de ultieme betekenis van deze legendarische band voor de popmuziek en voor henzelf. Het belooft een onvergetelijke en spectaculaire avond te worden.

19:30 Verwenarrangement Deluxe GZ

Reserveer een verwenarrangement DeLuxe en wordt de hele avond in de watten gelegd! Een arrangement kan worden bijgeboekt in het bestelproces.

22:15 Nagenietarrangement GZ

Met het speciale nagenietarrangement staat een tafel voor u klaar met een drankje uit het Hollands assortiment, inclusief een selectie amuses. Een arrangement kan worden bijgeboekt in het bestelproces.

U kunt hier uw reactie plaatsen