wo 11 apr 2018
20:15 - 22:50

Grote zaal
Muziek
Pauze: Ja

Prijs € 27.50
Gouden Rang € 32.00

Met: Roel van Velzen, Leo Blokhuis, Jimmy van den Nieuwenhuizen (drums), Ralf Pouw (bas), Xander Hubrecht (gitaar), Roel van Velzen (zang & toetsen)

De popgroep Queen speelde een cruciale rol in de ontwikkeling van de muzikale smaak en carrière van muziekvrienden Leo Blokhuis en Roel van Velzen. Wat hen bindt tijdens dit theaterconcert is een grote passie en bewondering voor deze theatrale band.

Leo Blokhuis (1961) maakte de opkomst van Queen ‘live’ mee, terwijl Roel van Velzen (1978) de groep pas na het overlijden van Freddie Mercury echt ontdekte. Om tot het ‘ware verhaal over Queen’ te komen wordt er geworsteld, geluisterd, komen onverwachte feiten naar boven en spettert de VanVelzen band als nooit tevoren!

Killer Queen, Somebody To Love, Love Of My Life, We Are The Champions, We Will Rock You, Bicycle Race en vele andere hits kunnen uit volle borst meegezongen worden. De klassieker Bohemian Rhapsody, als rode draad door de voorstelling heen, wordt door de band ontleed, waardoor de geniale compositie verklaard wordt.

Leo en Roel bewegen zich kriskras door de Queen-story heen, op zoek naar de ultieme betekenis van deze legendarische band voor de popmuziek en voor henzelf. Het belooft een onvergetelijke en spectaculaire avond te worden.

19:30 Verwenarrangement Deluxe GZ

U wordt opgevangen door onze gastheer/vrouw en voor de voorstelling kunt u genieten van een kopje koffie/thee met wat lekkers. In de pauze wacht op u een drankje en een luxe versnapering. Na afloop krijgt u weer een drankje met daarbij een wisselende selectie van heerlijke hapjes.

22:15 Nagenietarrangement GZ

Nog even nagenieten? Met dit arrangement staat er een tafel voor u klaar in onze foyer. Wij zorgen voor een drankje en een wisselende selectie heerlijke hapjes.

U kunt hier uw reactie plaatsen