wo 28 mrt 2018
20:30 - 22:30

Kleine zaal
Muziek
Pauze: Ja

Prijs € 23.00

De band Liptease bestaat uit 6 ras muzikanten waaronder de 3 dames (Katie van Steenis, Sjharlie Vos, Randy Soewarno) die je op een “Andrew Sisters” achtige manier deze o zo bekende hits om de oren zingen. Zij worden plichtsgetrouw versterkt door 3 zilver gepolijste toonkunstenaars (Jesse van der Heijden, Wesley Nuis, Marc Burger), deze theatrale bende zorgt niet alleen voor een fysiek maar ook een visueel feest.

Een jukebox in deze tijd waarbij het publiek bepaalt! Wat als de artiesten van nu, vroeger al zouden hebben bestaan? Liptease bekend van o.a. Holland’s got talent en De Wereld Draait Door neemt je mee naar de ‘glory’ jaren 50.

Een muzikale theatershow waarin de band hedendaagse hits ‘verLipteasen’ in een jaren 50 jasje. Deze bijzonder uitgevoerde mix zorgt voor een groot feest der herkenning voor jong en oud. Tijdens deze interactieve show beslist het publiek welk nummer de tot leven gewekte jukebox ‘afspeelt’.

Trek je petticoat uit de kast, afstoffen die dansschoenen, laat stomen dat pak, verplaatsen die afspraak, een keer een avondje anders plezier met je vrienden, want Liptease is coming to town. Jouw kans om deze hit live te ervaren.

19:45 Verwenarrangement Deluxe KZ

U wordt opgevangen door onze gastheer/vrouw en voor de voorstelling kunt u genieten van een kopje koffie/thee met wat lekkers. In de pauze wacht op u een drankje en een luxe versnapering. Na afloop krijgt u weer een drankje met daarbij een wisselende selectie van heerlijke hapjes.

22:30 Nagenietarrangement KZ

Nog even nagenieten? Met dit arrangement staat er een tafel voor u klaar in onze foyer. Wij zorgen voor een drankje en een wisselende selectie heerlijke hapjes.

U kunt hier uw reactie plaatsen