wo 4 okt 2017
20:15

Grote zaal
Toneel

Prijs € 27.00
Gouden Rang € 31.50

Ophelia is de vierde samenwerking tussen Joeri Vos, Bastiaan Woltjer, Jacobien Elffers, Roland Haufe en vormgever Mats Boswijk. Eerder maakten ze Richard III, de locatievoorstelling Buzz Al-drin, waar ben je gebleven? en De Lankmoedigen.

Stel je voor: je wordt verliefd op Ophelia. Wat je voelt is ongekend, uitzinnig, niet in de hand te houden. Je bent zó tot haar aangetrokken, dat het je tot waanzin drijft. Het gebeurt. Vanavond kan het gebeuren.

Ophelia is een hartstochtelijke ode aan de kracht van het theater en de verbeelding. De acteurs en muzikanten van de Veenfabriek nemen je mee in vervlochten verhalen over inspiratie en begeerte. Ze zetten hun tanden in het tragische liefdesverhaal van Hamlet & Ophelia, en vertellen het verhaal van de beroemde Ierse actrice en muze Harriet Smithson, die heel Parijs gek maakte met haar vertolking van Ophelia, en laten zich inspireren door haar meest obsessieve bewonderaar, Hector Berlioz. Kom naar het theater, en word verliefd op Ophelia.

19:30 Verwenarrangement Deluxe GZ

Reserveer een verwenarrangement DeLuxe en wordt de hele avond in de watten gelegd! Een arrangement kan worden bijgeboekt in het bestelproces.

22:15 Nagenietarrangement GZ

Met het speciale nagenietarrangement staat een tafel voor u klaar met een drankje uit het Hollands assortiment, inclusief een selectie amuses. Een arrangement kan worden bijgeboekt in het bestelproces.

U kunt hier uw reactie plaatsen