wo 4 okt 2017
20:15 - 21:45

Grote zaal
Toneel
Pauze: Nee

Prijs € 27.00
Gouden Rang € 31.50

Ophelia is de vierde samenwerking tussen Joeri Vos, Bastiaan Woltjer, Jacobien Elffers, Roland Haufe en vormgever Mats Boswijk. Eerder maakten ze Richard III, de locatievoorstelling Buzz Al-drin, waar ben je gebleven? en De Lankmoedigen.

Stel je voor: je wordt verliefd op Ophelia. Wat je voelt is ongekend, uitzinnig, niet in de hand te houden. Je bent zó tot haar aangetrokken, dat het je tot waanzin drijft. Het gebeurt. Vanavond kan het gebeuren.

Ophelia is een hartstochtelijke ode aan de kracht van het theater en de verbeelding. De acteurs en muzikanten van de Veenfabriek nemen je mee in vervlochten verhalen over inspiratie en begeerte. Ze zetten hun tanden in het tragische liefdesverhaal van Hamlet & Ophelia, en vertellen het verhaal van de beroemde Ierse actrice en muze Harriet Smithson, die heel Parijs gek maakte met haar vertolking van Ophelia, en laten zich inspireren door haar meest obsessieve bewonderaar, Hector Berlioz. Kom naar het theater, en word verliefd op Ophelia.

19:30 Verwenarrangement Deluxe GZ

U wordt opgevangen door onze gastheer/vrouw en voor de voorstelling kunt u genieten van een kopje koffie/thee met wat lekkers. In de pauze wacht op u een drankje en een luxe versnapering. Na afloop krijgt u weer een drankje met daarbij een wisselende selectie van heerlijke hapjes.

22:15 Nagenietarrangement GZ

Nog even nagenieten? Met dit arrangement staat er een tafel voor u klaar in onze foyer. Wij zorgen voor een drankje en een wisselende selectie heerlijke hapjes.

U kunt hier uw reactie plaatsen