zo 7 jan 2018
15:00 - 16:45

Kleine zaal
Muziek
Pauze: Ja

Prijs € 22.50

Met ingang van dit seizoen is het Ebony Ensemble het huisensemble van het Stadstheater!

Na jaren van onderbreking wordt de traditie van een Nieuwjaarsconcert in Zoetermeer in 2018 weer opgepakt door het Ebony Ensemble. Dit ensemble is tevens het huisensemble van het Stadstheater.

Het Ebony Ensemble, sinds begin van dit seizoen huisgezelschap van het Stadstheater, voert op zondag 7 januari 2018 een afwisselend programma van klassieke werken uit. Een mix van Kerstsfeer, sprookjes, jazz-invloeden en meer wordt tot leven gebracht in meeslepende muziek van o.a. Tchaikosvky, Ravel en Gershwin.
 
Het Nieuwjaarsconcert zal worden gepresenteerd door Joep Annegarn. Als speciale gast treedt zangeres Claudia Robbens op die twee sfeervolle niet-klassieke nummers uitvoert, begeleid door het Ebony Ensemble.
 
Het Ebony Ensemble werd in 2012 opgericht door de Zoetermeerse dirigent Michel Havenith en is samengesteld uit professionele musici uit de regio. Het ensemble geeft buiten Zoetermeer concerten in Den Haag, Delft en Rotterdam waaraan regelmatig solisten meewerken en was diverse keren te gast in het live Radio 4 radioprogramma ‘Spiegelzaal’ vanuit het Concertgebouw in Amsterdam. 

19:45 Verwenarrangement Deluxe KZ

U wordt opgevangen door onze gastheer/vrouw en voor de voorstelling kunt u genieten van een kopje koffie/thee met wat lekkers. In de pauze wacht op u een drankje en een luxe versnapering. Na afloop krijgt u weer een drankje met daarbij een wisselende selectie van heerlijke hapjes.

22:30 Nagenietarrangement KZ

Nog even nagenieten? Met dit arrangement staat er een tafel voor u klaar in onze foyer. Wij zorgen voor een drankje en een wisselende selectie heerlijke hapjes.

U kunt hier uw reactie plaatsen