wo 24 jan 2018
20:30 - 22:10

Kleine zaal
Toneel
Pauze: Nee

Prijs € 19.50

''Een geestige zoektocht naar man-zijn anno nu''

de Volkskrant

''Geestig-pijnlijke persoonlijke verhalen in een vrolijke, multimedia voorstelling''

NRC

''De Man Is Lam gaat over vaderschap, kwetsbaarheid, huilen, over een plek vinden in de maatschappij''

Trouw

Meer dan 200 mannen werden geïnterviewd. Van de wetenschapper tot de buurman, van pastoor tot imam, van beste vrienden tot volslagen vreemden. Allemaal geven ze hun visie op man-zijn anno nu. Met rode oortjes volgden ze de workshop ‘ontdek de oerman in jezelf’ en leerden bij tijdens de ‘mannenemancipatiecursus’.

Het resultaat van deze zoektocht is te zien in De Man Is Lam, een prikkelende rollercoaster door de wereld van de man. Echte mannen huilen niet, trotseren sneeuwstormen, maken vuur en plakken banden. Maar tegelijk wordt er ook verwacht dat ze mee snikken met Grey’s Anatomy, kaarsjes aansteken en de gezinstaken evenwichtig oppakken. Het valt kortom niet mee om man te zijn in onze huidige sterk vervrouwelijkte maatschappij, vol tegenstijdige verwachtingen. De man verkeert in een identiteitscrisis! Lucas De Man, Ahmet Polat en Rashif El Kaoui starten een onderzoek naar de wat het vandaag de dag betekent om man te zijn?

 

19:45 Verwenarrangement Deluxe KZ

U wordt opgevangen door onze gastheer/vrouw en voor de voorstelling kunt u genieten van een kopje koffie/thee met wat lekkers. In de pauze wacht op u een drankje en een luxe versnapering. Na afloop krijgt u weer een drankje met daarbij een wisselende selectie van heerlijke hapjes.

22:30 Nagenietarrangement KZ

Nog even nagenieten? Met dit arrangement staat er een tafel voor u klaar in onze foyer. Wij zorgen voor een drankje en een wisselende selectie heerlijke hapjes.

U kunt hier uw reactie plaatsen