do 28 sep 2017
20:15

Grote zaal
Muziek

Prijs € 25.00

De prijs van een ticket is inclusief koffie/thee met iets lekkers bij ontvangst, een feestelijke bubbel na afloop en een aantal consumpties en feestelijke hapjes van onze nieuwe kaart.

Inclusief knallende afterparty met Murphy’s law in de Kleine Zaal!

Het is zo ver: na 3 maanden flink verbouwen gaan we weer open! Dat verdient een feestje: na 25 jaar heropent het Stadstheater in volledig nieuwe 360° stijl. Vanaf 29 september kunt u de hele dag bij ons terecht, ook voor een kopje koffie op het terras in het middagzonnetje, een feestelijke borrel of een heerlijk diner in ons nieuwe café: STAGE kitchen & café.

Zo’n bijzonder moment, én 25 jaar jong, daar willen we even bij stil staan. Na een feestelijke officiële opening maken we er een spetterende muziekavond van in de Grote Zaal. Speciaal voor vanavond heeft Eric Vloeimans, internationaal vermaard trompettist, zijn vrienden opgetrommeld en exclusief voor het Stadstheater een concert samengesteld. We beginnen rustig en klein voor de pauze, maar eindigen groots en meeslepend.

Eric neemt o.a. muzikale vrienden Licks and Brains mee; een heerlijke, 19 man sterke bigband die Funk, Jazz, Soul, Dance, Hip-hop en Latin weet te mengen tot een verfrissende mix
van dansbare muziek. Dit belooft een verrassende avond vol fantastische muziek te worden! Komt u het nieuwe seizoen feestelijk met ons inluiden?

U kunt hier uw reactie plaatsen