vr 7 dec 2018
20:15 - 22:15

Grote zaal
Theatercollege
Pauze: Ja

Prijs € 27.50

Bekend van o.a. tv-programma’s als ‘Pauw’ en ‘De Wereld Draait Door’.

“Menig taalliefhebber zal smullen van de precisie waarmee zinnen worden geformuleerd

Theaterparadijs

“Een duidelijk, doch luchtig geheel waar ook zeker ruimte is voor een knipoog en lach

Musicalnieuws

Een unieke college-voorstelling door niemand minder dan advocaat Mr. Gerard Spong. Hij vertelt in eigen persoon over zijn leven en carrière als één van Nederlands meest vooraanstaande Strafrechtadvocaten. Hij zit al veertig jaar in het vak en is maar liefst zeven keer uitgeroepen tot Nederlands beste advocaat.

Hij treedt regelmatig op in de media. Zo was hij onder meer te gast in NOVA ‘College Tour’ en was hij één van de geïnterviewde topadvocaten in de tv-serie ‘Kijken in de ziel’. Ook wordt hij geregeld gevraagd om zijn visie op actuele gebeurtenissen te geven in tv-programma’s als ‘Pauw’ en ‘De Wereld Draait Door’. Daarnaast heeft hij meerdere (misdaad-)romans uitgebracht zoals ‘De Breuk’ in 2013, ‘De uitvaartverzorger’ in 2016 en samen met Peter R. de Vries ‘P.S. dit is vertrouwelijk’ in 2018.

Spong geeft een intrigerende kijk in het functioneren van een advocaat in strafzaken. De taakopvatting van een advocaat, dilemma’s en bewijsperikelen komen ruim aan bod. Spong bespreekt deze facetten mede aan de hand van onder meer een aantal geruchtmakende moordzaken, zedenzaken en fraudezaken.

U kunt hier uw reactie plaatsen