zo 21 jan 2018
13:00 - 17:00

Grote zaal
Amateur
Pauze: Nee

Prijs € 30.00

Tasting Whisky: Rising Sun
1 land; 6 whiskies; 2 Keepers en 1 Master of The Quaich; samen meer dan 100 jaar ervaring op 1 podium 
 
Welkom in de wereld van de whisky. In het Stadstheater Zoetermeer nemen wij u mee op een ontdekkingstocht langs geuren en smaken.
 

Tijdens Tasting Whisky: Rising Sun  gaan we op bezoek in Japan.  Whiskyexperts Ad de Koning, 
Dirk van Staden en Cees van Biezen nemen u mee naar het land van de rijzende zon. Wat maakt de Japanse whisky zo bijzonder, wat is het verhaal achter het wereldwijde succes en hoe smaakt Japanse whisky eigenlijk?  Ontdek het tijdens Tasting Whisky: Rising Sun.
 
U zit ontspannen in de Grote Zaal van het Stadstheater Zoetermeer en proeft zes unieke Japanse whiskies. Ad, Dirk en Cees bezochten zelf alle distilleerderijen in Japan en vertellen u er alles over. Daarna gaat het feest verder tijdens de informele proeverij. Hier zijn meer dan 100 verschillende (internationale) whiskies te proeven bij de stands van de whiskykenners.  Een unieke middag, die geen enkele whiskyliefhebber mag missen.

U kunt hier uw reactie plaatsen

12:30 Introductie bij

Nieuw in de wereld van de whisky? Benieuwd naar de verschillen tussen blended whisky en malt whisky? Geen idee wat al die verschillende whiskytermen betekenen en hoe u eigenlijk moet proeven? Voorafgaand aan Tasting Whisky vindt er in de VIP Foyer van het Stadstheater een introductie plaats. Hier leert u meer over whisky, het maakproces, de verschillende smaken en hoe te proeven. Zo bent u perfect voorbereid op de tasting in de zaal.