vr 3 mei 2019
20:30

Kleine zaal
Cabaret

Prijs € 19.50

‘Kijk haar gaan is een slim opgebouwde voorstelling'

NRC

‘Kan een cabaretvoorstelling tegelijk persoonlijk en geëngageerd zijn, tegelijk energiek en kwetsbaar en tegelijk chaotisch en met een sterke rode draad? Ja, dat kan!

Theaterkrant

Holy shit. Relaxt. Mega. Dampend. Hardcore. Chill. Sweet. Lord. Yes. Keiharde, schaamteloze positivisme!

‘Jaaa jongens! Weet je nog vanmorgen? Toen je wakker werd? En dat het toen gewoon vrede was in Nederland? Holy shit. Relaxt. En dat je waarschijnlijk gewoon twintig minuten kon douchen onder vét heet water en nog steeds gewoon súpergoeie waterdruk had? Mega. Dampend. Hardcore. Chill. En dat je gewoon een vers croissantje kunt kopen voor pak 'm beet 75 cent, dat is echt wat? 0,0000033% procent van een netto minimumloon maandsalaris ofzo?? Terwijl het echt uren duurt om zelf croissantjes te maken. Sweet. Lord. Yes.’

Ja hoor mensen, je had het niet verwacht hè! Maar keihard positivisme, doet Anne gewoon, schaamteloos: kijk haar gaan!

Anne Neuteboom, in 2013 afgestudeerd aan de Koningstheateracademie en in 2015 winnaar van de jury- en publieksprijs van cabaretfestival Cameretten, komt na haar eerste soloprogramma Weg met een nieuwe show. Ze maakt maatschappelijk betrokken cabaret anno 2018: geen zure oogkleppen, maar een frisse analytische blik.

22:30 Luxe Nagenietarrangement KZ

U kunt hier uw reactie plaatsen