do 16 mei 2019
20:15

Grote zaal
Toneel

Prijs € 28.80

“Musical Award winnaar Rokebrand heeft een robuuste charme, een stevige zangstem, musicalervaring, power en charisma”

Volkskrant

“bewogen vertolking (…) regisseur en spelers hebben met moed en verve een nieuwe weg gevonden. Niet nostalgisch, maar hedendaags, gedurfd.”

NRC Handelsblad (over Oeroeg)

Zes acteurs bereiden zich voor op het spelen van Casablanca, geïnspireerd op de Hollywood-klassieker. Spelen zij dit stormachtige liefdesverhaal zoals het ooit is geschreven? Of neemt hun verhaal een andere wending?

Hoe dan ook, Stefan Rokebrand (Chez Brood, Celblok H) en Jamie Grant (KLEM, LEEF!) spelen de gedoemde geliefden waartussen de passie onvermijdelijk oplaait. Is de verwachting.
 
Een fonkelnieuwe muziektheatervoorstelling, die het klassieke verhaal verbindt met de prangende actualiteit en hierop reflecteert. Over een tijd waarin mensen met bootjes uit Europa vluchtten, in een tijd waarin Europa juist toevluchtsoord is. Casablanca als echo naar de toekomst, vol allesomvattende vragen en actuele dilemma’s.
 
Casablanca is geschreven door de veelgeprezen theaterauteur Jibbe Willems. De regie is in handen van Madeleine Matzer. Met bijzondere nieuw-gecomponeerde muziek van Gouden Kalf-winnaar Helge Slikker.

22:15 Luxe Nagenietarrangement GZ

U kunt hier uw reactie plaatsen