di 30 apr 2019
20:15

Grote Zaal downstage
Toneel

Prijs € 21.00

‘Zeer noodzakelijke/enerverende voorstelling‘ – Cornald Maas

Op zoek naar meer verdieping in de voorstelling? Boek voor slechts €4,00 een inleiding in het bestelproces.

NRC

Aan alle Nederlanders, neem plaats en ervaar.....

A seat at the table is een vlijmscherpe theatervoorstelling over het gevoel van liefde en haat voor ons vaderland. Een ontroerend, humoristisch en kritisch portret van hoe racisme zich manifesteert in onze samenleving. Landgenoten wees welkom. Maar doe normaal of ga weg. Of koop een kaartje.

Groet, Saman Amini, Yannick Jozefzoon, Ward Kerremans en Werner Kolf.

A seat at the Table is een initiatief van theatermaker Saman Amini.
Samen met 3 andere acteurs gaat hij op zoek naar de drijfveer achter de clash of cultures die hij om zich heen ervaart. “Het populisme lijkt Europa te veroveren. Een inherent gevolg van uitsluiting is onvrede, bitterheid, en zelfs criminaliteit, dat is zorgwekkend” aldus Amini.

Saman Amini (IR) vluchtte op 11 jarige leeftijd samen met zijn moeder en zusje naar Nederland. Waar hij in rap tempo zijn passie voor de Nederlandse taal en muziek ontdekte. In 2014 studeerde hij af aan de toneelacademie in Maastricht. In januari 2017 werd hij door het NRC uitgeroepen tot ‘Een van de rijzende sterren van 2017’!

Hij stond eerder in het Stadstheater met de voorstellingen Nobody Home, Jihad, en Samenloop van Omstandigheden.
 

22:15 Luxe Nagenietarrangement GZ

U kunt hier uw reactie plaatsen

19:15 Inleiding

Bij deze voorstelling is het mogelijk een bijzondere inleiding bij te wonen. Tijdens deze inleiding wordt meer verteld over de achtergrond van de voorstelling en van het gezelschap. Uiteraard is de mogelijkheid om vragen te stellen. Een inleiding kan worden besteld in het bestelproces!