za 27 jan 2018
22:00

Grote zaal
Specials

Prijs € 10.00

Boeken kan tot vrijdagavond 26 januari 18:00 uur!

Na het overweldigende succes van vorig jaar, viert 360° Stadstheater op 26, 27, 28 januari 2018 weer het BankGiro Loterij Theaterweekend. Er staat een weekend vol activiteiten klaar voor jong & oud, want theater is voor iedereen! Let’s meet! 

Altijd al eens willen overnachten in het theater? Gezellig met z'n allen op het toneel in de Grote Zaal!
Breng je eigen kampeer spullen mee, dat wil zeggen, iets om op en onder te slapen, je tandenborstel, een zaklamp en een pyjama. Tenten mogen thuisblijven, deze passen niet op het podium. Na het lozen van de spullen op het zijtoneel is het tijd om je te begeven naar STAGE kitchen&café voor swingende live muziek en een shared diner (let op, diner niet inbegrepen). Houd de tijd in de gaten want om 22:00 uur start het avondprogramma in de Grote Zaal...

Bereid je voor op verstoppertje in het theater, ontspan rond het ‘kampvuur’ en luister naar de singer songwriters om vervolgens te dansen in de silent-disco tot de voetjes niet meer kunnen en het tijd is om onder de wol te kruipen op de planken (al is het aan te raden een matje mee te nemen).  

Met de ochtendgloren om 08:00 uur staat er een onbijtje (inbegrepen) klaar en daarna is het tijd om te rekken en strekken tijdens een Yogales in de Kleine Zaal (€2,50).  

U kunt hier uw reactie plaatsen