za 27 jan 2018
12:00 - 17:00

Foyer
360°

Gratis toegang!

Na het overweldigende succes van vorig jaar, viert 360° Stadstheater op 26, 27, 28 januari 2018 weer het BankGiro Loterij Theaterweekend. Er staat een weekend vol activiteiten klaar voor jong & oud, want theater is voor iedereen! Let’s meet! 

Van 12:00 tot 17:00u op zaterdagmiddag stelt 360° Stadstheater haar deuren open voor ieder die nieuwsgierig is naar de verborgen geheimen van het theater. Ontdek de wereld onder het podium, achter het toneel, binnen de coulissen en boven de zaal. Fotografeer jouw lievelingsplekje in het theater en win een jaar lang voorstellingen! Speur je rot naar antwoorden, voel je als een artiest en kom helemaal in je rol tijdens de Speurtocht voor jong&oud.! Geniet van intieme concerten in de kleedkamers en abseil vanuit de trekkenwand in de Grote Zaal. Niet zo'n zin in avontuur? Neem dan plaats in de Grote Zaal en geniet van de Trekkenwand show

Natuurlijk is ons restaurant STAGE kitchen&café ook de gehele dag voor u geopend voor een kopje koffie, onbijt, lunch en/of diner. Vanaf 18:00u zal er live muziek zijn met de band Juicy en Jimmy T and Friends. 
 

U kunt hier uw reactie plaatsen