wo 28 nov 2018
20:15 - 21:25

Grote Zaal downstage
Show
Pauze: Nee

Prijs € 18.50

"Geen stoer en ongenaakbaar imago, met gespierde tattoos boven laaghangende broeken. Maar een hilarisch spel met ego, uiterlijk en opgepoetste verwachtingen."

Volkskrant

"Een creatieve gekte vol talent op een podium."

Theaterparadijs

Nadat 155 (eenvijfvijf) met LIJF de festivals, poppodia en de Parade overrompelden met een show die het midden hield tussen een theatervoorstelling, clubavond en concert, keren de mannen weer terug op het theaterpodium met Motors!

En dat ze daar thuis zijn hebben ze bewezen met twee eerdere shows. De vliegende eenhoorn van Episch herinnert elke bezoeker zich nog. “….een explosie van onversneden dansplezier” volgens Het Parool.

Wordt Motors nou een theatervoorstelling, een dansshow of iets met motoren op het podium? Of gaat het om een groep vrienden die alles altijd samen doen, en stiekem ook nog een eigen identiteit hebben? Dikke boeie eigenlijk, want als je maar hard genoeg gas geeft, hoort niemand je huilen in je helm.

155 maakt voorstellingen vanuit hun onophoudelijke fascinatie voor de wereld waarin zij (en wij) nú leven en bewegen. In Motors combineren de mannen twee grote liefdes, motoren en dans.

U kunt hier uw reactie plaatsen