di 23 okt 2018
20:15

Grote zaal
Muziek

Prijs € 25.00

“In Een Ander Licht wordt een show met eigen liedjes, maar ook andere die veel voor me betekend hebben, zoals uit Beste Zangers. Wie is Tommie? Dát wil ik proberen te vertalen in een avondvullend programma.”

Tommie Christiaan in het theater is niks nieuws, want een groot deel van zijn carrière speelde zich al af in het theater. Maar het is wel voor het eerst dat Tommie met zijn eigen theatershow komt, met zijn eigen muziek in de hoofdrol. Een nieuwe, spannende tijd, die hoort bij een nieuw hoofdstuk in zijn leven. Tommie Christiaan, in een ander licht.

Voor Tommie is het theater een tweede thuis. Hij stond er als Troy Bolton in High School Musical, als Kenicki in Grease en als Zorro in de musical Zorro. Maar ook in producties als Dirty Dancing, Hair en On Your Feet! bewees Tommie dat theater in zijn DNA zit. In maart 2018 verscheen zijn debuut-EP Zoveel Liefde en in diezelfde maand speelde hij de rol van zijn leven; Jezus in het spektakelstuk The Passion.

De plannen voor een eigen theatertour komen voort uit een keerpunt in Tommies carrière. Toen hij vorig jaar verscheen in het tv-programma Beste Zangers deed hij de monden van het publiek openvallen met fantastische vertolkingen en een weergaloos duet met Tania Kross. De views op YouTube gingen door het dak. Tommie Christiaan, de zanger, had zichzelf op de kaart gezet.

Met zijn Nederlandstalige muziek wil hij het gat vullen tussen aan de ene kant de volkszangers en aan de andere livebands. Hij staat te trappelen om met zijn eigen nummers het podium op te stappen.

22:15 Luxe Nagenietarrangement GZ

U kunt hier uw reactie plaatsen