zo 21 okt 2018
16:00 - 18:00

VIP Stage
360°

Prijs € 12.50

Beleef muziek alsof de artiest in je eigen huiskamer staat en geniet van akoestische optredens als nooit tevoren!

Bij deze voorstelling zit geen pauzedrankje inbegrepen.

Tijdens de eerste editie van Lazy Sunday Afternoon dit seizoen, komen Levi Parham en Chris Blevins (USA) naar Zoetermeer. Oklahoma heeft al flink wat succesvolle americana artiesten voortgebracht als JJ Cale en Jimmy LaFave, singer-songwriter Levi Parham is hier zeker geen uitzondering op! 

Deze singer-songwriter met band is een ambachtelijke liedjesmaker die past in een rijtje met artiesten als John Hiatt en Elvis Costello. Zijn ijzersterke mix van stomende gitaren, catchy refreinen en soulvolle vocalen bleef ook bij collega en producer Jimmy LaFave niet onopgemerkt, die hem per direct onder zijn hoede nam. Op Parham’s laatste album These American Blues (2016) is de hand van LaFave duidelijk terug te horen en hieruit blijkt dat de heren samen een gouden combinatie vormen. Het album werd niet voor niets uitgeroepen tot album van het jaar 2016 in de Euro Americana Chart!

Railroad Roots' topfavoriet Levi Parham leverde met "It's All Good" een absolute topCD af die dan ook meteen doorstoomde in de Euro Americana Chart. Net als het door zijn ontdekker Jimmy Lafave geproduceerde "These American Blues". Zowel met band als solo zijn de optredens van deze Okie met zoveel soul in zijn stem altijd een energieke luisterervaring. Voor deze gelegenheid zal ook Chris Blevins optreden die (net als Parham trouwens) zoveel indruk maakte bij onder meer Moulin Blues en de Groningse Rhythm and Blues Night. UIteraard zal hij ook liedjes zingen van zijn veelgeprezen debuut-CD "Better Than Alone".

U kunt hier uw reactie plaatsen