ma 22 okt 2018
13:00 - 14:20

Kleine zaal
Jeugd & familie

Prijs € 7.50

In het bestelproces zijn er meerdere data en tijden te kiezen voor het zien van deze film!

In de herfstvakantie wordt het theater omgebouwd tot een film- en mediafestival voor jong publiek! (3-12 jaar) Kom kijken naar gloednieuwe films die nog nergens anders vertoond zijn en ontdek de meest toffe digitale speeltuin van Zoetermeer!

6+ / Benjamin Renner & Patrick Imbert / Frankrijk, 2017 / 80 min / Nederlands gesproken 
Alles staat op zijn kop in de wereld van deze boerderijdieren: het varkentje probeert samen met het konijn en de vos voor ooievaar te spelen en kippen jagen op vossen, terwijl een vos de kuikentjes bemoedert. Als het kerstfeest nadert verkleedt de eend zich als de Kerstman. Hartverwarmend en doldwaas, deze vrolijke nieuwe animatiefilm van de makers van Ernest & Celestine.

KidsLab, een visueel spektakel!  22 t/m 26 oktober 09:00-17:00 uur
Voor- of achterafgaand aan de film kan er geëxperimenteerd worden in het KidsLab (gratis toegangelijk)! We bieden verschillende media-educatieve workshops/activiteiten op het gebied van film, animatie & interactieve media. Kinderen kunnen zelf aan de slag gaan, al dan niet onder begeleiding van de workshopleiders. Zo kunnen ze spelenderwijs ontdekken in de proeftuin vol nieuwe mediatechnieken en -tools.

U kunt hier uw reactie plaatsen