di 23 okt 2018
13:00 - 14:20

Kleine zaal
Jeugd & familie

Prijs € 7.50

In het bestelproces zijn er meerdere data en tijden te kiezen voor het zien van deze film!

In de herfstvakantie wordt het theater omgebouwd tot een film- en mediafestival voor jong publiek! (3-12 jaar) Kom kijken naar gloednieuwe films die nog nergens anders vertoond zijn en ontdek de meest toffe digitale speeltuin van Zoetermeer!

6+ / Karla von Bengston / Denemarken, 2017 / 77 min / Nederlands gesproken
Agatha Christine is dol op mysteries. Na een verhuizing wil haar moeder dat ze snel nieuwe vrienden maakt, maar zelf heeft ze andere plannen; de kelder van haar nieuwe huis tovert ze om tot een heus detectivebureau. Ze denkt dat ze een diefstal in de buurtwinkel snel heeft opgelost, tot een coole buurjongen met zijn skateboard haar aandacht afleidt. Nu wordt het plotseling erg ingewikkeld in deze fantasierijke animatiefilm.

KidsLab, een visueel spektakel!  22 t/m 26 oktober 09:00-17:00 uur
Voor- of achterafgaand aan de film kan er geëxperimenteerd worden in het KidsLab (gratis toegangelijk)! We bieden verschillende media-educatieve workshops/activiteiten op het gebied van film, animatie & interactieve media. Kinderen kunnen zelf aan de slag gaan, al dan niet onder begeleiding van de workshopleiders. Zo kunnen ze spelenderwijs ontdekken in de proeftuin vol nieuwe mediatechnieken en -tools.

U kunt hier uw reactie plaatsen