wo 19 feb 2020
20:15 - 21:30

Grote zaal
Cabaret
Pauze: Nee

Prijs € 27.50

Bekend van de televisieserie en eerste voorstelling Wachstumsschmerzen.

Het duo Rundfunk beleefde vorig seizoen een droomdebuut. Na de succesvolle televisieserie ontving hun eerste voorstelling een vloedgolf aan lovende recensies, ontstond er een ware run op de kaarten en wonnen ze de Neerlands Hoop 2018. Dit seizoen komen de heren terug naar het theater!

Nadat je je door een jeugd vol dure fouten, zure nederlagen en gure afwijzingen heen hebt geworsteld en het eindelijk tijd is om op eigen benen te staan en van het leven te gaan genieten, ligt er een oude, smerige vriend op de loer die de rest van je leven naar je zal gluren en in je nek zal hijgen: de DOOD. 

Je hebt het nest nog niet verlaten of je haren worden dunner, je spieren strammer en je zicht zwakker. De allesbeklemmende angst voor de dood en het wachten daarop is onvermijdelijk begonnen. En het enige dat zeker is, is dat -ie elke seconde dichterbij komt. 

Na Wachstumsschmerzen over de pijn van het opgroeien, storten de jongens van Rundfunk (Tom van Kalmthout en Yannick van de Velde) zich in Todesangstschrei op de nietsontziende ellende van de naderende dood. Lachen. 

U kunt hier uw reactie plaatsen