vr 13 mrt 2020
20:30

Kleine zaal
360° Events

Prijs € 18.50

Voor fans van stand-up comedy is het weer genieten geblazen. Want voor alle 360° Comedy Nights verandert de Kleine Zaal van het Stadstheater in een comedy-walhalla.

Een ongedwongen avond met een drankje en een hapje binnen handbereik, muziek, vrienden én meerdere goede comedians van eigen- of Vlaamse bodem en soms zelfs overzees. Kortom, de perfecte vrijdagavond. 

Er staan een MC en drie vlijmscherpe ervaren grappenmakers klaar. Wie? Dat blijft een verrassing maar ze zijn gegarandeerd inventief, vreemd, soms zelfs met een muzikale twist én altijd hilarisch. 

Het Comedy Café is om 20:00 uur geopend. U bent van harte welkom om hier een drankje te drinken. Wij trakteren u op 1 drankje, hiervoor ontvangt u bij binnenkomst een consumptiebon. Gedurende de avond kunt u drankjes bijbestellen, deze worden op rekening gezet. Afrekenen gebeurt na afloop van de voorstelling.

22:15 Nagenietarrangement per persoon - Kleine Zaal

Maak het avondje uit helemaal compleet! Met het nageniet arrangement zorgen wij na afloop van een voorstelling voor een tafeltje speciaal voor u gereserveerd in STAGE kitchen & café. U krijgt een selectie luxe warme en koude borrelhapjes om samen te delen. Uiteraard voorzien van een glas prosecco of ander drankje naar keuze*!
*wijn, bier, fris, port of sherry.

U kunt hier uw reactie plaatsen